Upgrade na špagety 2.0
Máme tu nový rok a konečme sme sa aj my rozhýbali po vianočno-novoročných papaniciach a prijatých dát z TV a PC bední a jednoducho sa rozhodli ukuchtiť vo worku niečo ľahšie a stráviteľnejšie. Hlavne, aby to nemalo toľko GB sorry kalórií. Na rad prišiel recept z lídlackej kuchyni "Cereálne špagety". Keď budete porovnávať lidlácky recept z naším, nesedí...samozrejme receptúru som nedodržal, ako správny chlap a urobil si to sám po svojom. Mám na mysli recept, ak by niekto zaváhal :-) . Trochu som ho upgradol :-)
Čas: Ako to už býva zvykom, opäť na behu, rýchlo a do jednej hodiny aj varenie, aj jedenie, aj upratovanie a tuším tentokrát aj samotný nakup. Frčal som ako internet cez optické káble. Som šikovný, keď chcem, ale keď si pozerám minuloročnú činnosť a výsledky, tak som asi min. rok veľmi často nechcel:-) Je čas to zmeniť.
Ingrediencie: Hlavne cereálne špagety, tie som v receptúre samozrejme nezmenil, šampióny (nie konzervatívne-konzervované, ale surové), pór, mladú cibuľku, cottage chesse, vodu, cesnak, moje milované sušené paradajky v oleji (tak na čo su sušené, keď su potom v oleji, jaký paradox, kua, ale chutia peckovo), trochu sójovky a všakovakých iných korenín - ja som použil, kari, soľ a bazalku. Pozor nepridávajte si tam žiadny spam a ani virus, antivir na cereálne špagety ešte asi nikto neurobil.
Nástroje: alebo ináč povedané "tools", keď už sme v tej medzinárodnej PC, IT reči a hlavne treba kliknúť na botton "setting" a vybrať z ponuky svoj pozitívny postoj, vtedy ide to varenie lepšie a aj jedlo chutí viac. Hrniec na špagety, panvica, vareška, tanieriky, lopár, vydlička, stolička (nebudem predsa jesť po stojačky :-)))
Postup: Bol samozrejme postupný. Najskor som si musel uvedomiť čo chcem vlastne robiť. Na chvíľku som zamrzol jak fasácky windows. Som chlap, to iba ženy vedia riešiť xy vecí súčasne. Zosynchronizovať sa, vypnúť firewall a začať sa kivkať na tú postavičku. Napustiť vodu do hrnca, zapnúť šporák, nakrájať šampióny, pór, sušené paradajky, cesnak vyliať olej z paradajok na panvicu, sledovať celú činnosť, dodržiavať následnosť, aby niečo nešlo skôr na panvicu ako má, do toho dávať bacha na prsty aby som ich neufikol, umyť pomedzi to riad. Poviem vám rozohrial som môj 300 jadrový mozog. ( osmahol som najskôr šampióny s cesnakom, potom som pridal paradajky, pór a nakoniec cottage a nedočkavo premiešal, ako rannú kávu) Sledoval som parametre, či sa mi náhodou nezohrieva moc CPU ( central procesor unite), slengovo procesor z toľkých naraz spustených aplikácií. Chladenie som našťastie permanentné-zabudol som zavrieť chladničku. Zmákol som to.
Foto:
100 x omieľaná panvica
toto z toho vzniklo
a kedže sme dvaja v našej korporácií, tak 2 porcie
Poznámka: Verím že môj copywritting sa vám pozdáva, nabudúce pridám aj nejakú infografiku, hlavne aby to malo dobré SEO a rozmýšlal som, že linkbuilding budem asi radšej riešiť outsorcingom. Nech to chutí poriadne googlackým algoritmom. A samozrejme nech táto papanica chutí aj vám, keď si doma náhodou pripravite podľa môjho IT receptu" Dobrú chuť"
Dojem: Ja som bol tak nabehu, že som to jedlo nezjedol, ale zožral, chuťové bunky to nestihli zaregistrovať. Ale vraj som to navaril na jednotku, tak neviem, overíte si to už len sami, keď sa do toho pustíte. Teraz to môžete dať zdieľať cez všetky sociálne siete a aplikácie na vašich androidoch a plynulo prejdite na položku "štart" na ploche je to dolu na lište vľavo a stlačte tlačidlo VYPNÚŤ .
End of game